LA NINA KINDERFEESTJES.

Home
   

FLAMENCO OP KINDERFEESTJES

La NinaLekker stampen en klappen en o wat ben je mooi in de echte flamencojurk! Tijdens de kinderles flamenco, die anderhalf uur duurt, maken de kinderen al dansend en klappend kennis met het ritme. Daarna wordt een korte choreografie geleerd die de kids aan het eind van de les kunnen laten zien aan de ouders. Het feest is compleet als de verkleedkist met de prachtige flamencojurken wordt gebruikt (er zijn 13 jurkjes en 3 jongens-outfits). In de spiegel van de studio kunnen zij zichzelf al dansend bewonderen met jurk, oorbellen, en bloemen in het haar! Tussendoor doen we nog een muzikaal spelletje.

Voor alle kinderen is er iets te drinken en voor de jarige een kadootje. Leeftijd: 7 tot 11 jaar, maximaal 15 kinderen. (NB! het is belangrijk dat de kinderen tenminste rond de 7 jaar zijn. Te jonge kinderen nemen niet voldoende op van de les).

Lokatie
Het feestje kan worden gehouden in een grote dansstudio in Amsterdam of Haarlem of Hilversum. Maar ook bij u thuis!

Prijzen
La NinaFeestje in grote dansstudio in Amsterdam of Haarlem of Hilversum, 7 t/m 15 kinderen: € 160;

Feestje bij u thuis: € 150 binnen regio Haarlem & Amsterdam, € 160 regio Gooi en elders in Noord-Holland, plus reiskosten (tussen € 10 tot € 25).

Let op: het is mogelijk en meestal heel leuk dat alle ouders de kinderen afhalen en zo kunnen kijken naar 'de voorstelling' na afloop. Maak er een mooie film van en zet je kinderen prachtig op de foto in hun flamenco outfit!

   

Design & Ontwikkeling: EJW-Webdesign