LA NINA VRIJGEZELLENPARTY'S.

Home
   

VRIJGEZELLENPARTY'S

La NinaEen unieke manier om samen met vriendinnen en/of vrienden flamenco te dansen op een vrijgezellen-dag. De flamencoles duurt een uur, óf naar keuze anderhalf uur, en bestaat uit een introductie van klappen (palmas) gevolgd door voetenwerk, armen-techniek, en tenslotte een kort stukje choreografie, dat aan het eind tegenover elkaar gedanst wordt. De les van anderhalf uur is iets meer diepgaand, en hierin zal La Nina ook een korte demonstratie geven én een korte lezing over flamenco. La Nina heeft voor iedereen attributen voor de les: mantons (= sjaals) en bloemen voor in het haar. Voor de bruid-to-be is er ook een flamenco outfit. Plezier gegarandeerd!

Locaties
Bijvoorbeeld een grote studio in Amsterdam, Haarlem of Hilversum maar ook elders in Nederland, in overleg af te spreken.

Prijs
€ 15,- per persoon voor een uur les (minimaal 150 euro) en € 20,- per persoon voor anderhalf uur les (minimaal 200 euro), ínclusief gitaarbegeleiding, exclusief de huur van de studio (tussen 25 a 30 euro) en eventuele reiskosten.


Eénmalige lessen voor speciale gelegenheden

Voor iedere gelegenheid kan een éénmalige flamencoles worden gegeven (van 30 tot 90 minuten). Bijvoorbeeld voor vriendinnen-dagen, collega's van een bedrijf, tijdens optredens en events. Afhankelijk van groepsgrootte, locatie en specifieke wensen kan La Nina een algemene flamencoles geven, of een Sevillanasles. De les kan worden aangevuld met een korte lezing/introductie over flamenco, en een korte demonstratie. Bij de flamencoles is altijd een gitarist aanwezig. La Nina heeft diverse attributen voor de les: mantons (= sjaals), en bloemen voor in het haar.

Locatie
Bijvoorbeeld een grote studio in Amsterdam, Haarlem of Hilversum maar ook elders in Nederland, in overleg af te spreken, of natuurlijk een eigen lokatie van opdrachtgever.

Prijs
Afhankelijk van het aantal mensen, de gelegenheid en de tijdsduur (en of les gekoppeld wordt aan een optreden): vanaf € 150,- tot ca. € 300,- exclusief eventuele studiohuur en reiskosten. Met gitaarbegeleiding.

Aanvragen en meer informatie

Neem contact op met La Nina.

   

Design & Ontwikkeling: EJW-Webdesign