LA NINA VRIJGEZELLENPARTY'S.

Home
   

VRIJGEZELLENPARTY'S

La NinaEen unieke manier om samen met vriendinnen en/of vrienden flamenco te dansen op een vrijgezellen-dag. De flamencoles duurt een uur (of indien gewenst anderhalf uur) en bestaat uit een introductie van klappen (palmas) gevolgd door voetenwerk, armen-techniek, en tenslotte een kort stukje choreografie, dat aan het eind tegenover elkaar gedanst wordt. La Nina heeft diverse attributen voor de les: mantons (= sjaals) en bloemen voor in het haar. Plezier gegarandeerd!

Locaties
Bijvoorbeeld een grote studio in Amsterdam, Haarlem of Hilversum maar ook elders in Nederland, in overleg af te spreken.

Prijs
Vanaf € 150,- (afhankelijk van het aantal mensen), excl. huur van de studio. Inclusief gitaarbegeleiding!


Eénmalige lessen voor speciale gelegenheden

Voor iedere gelegenheid kan een éénmalige flamencoles worden gegeven (vanaf 20 minuten tot anderhalf uur). Bijvoorbeeld voor vriendinnen-dagen, collega's van een bedrijf, familiefeesten enz. Afhankelijk van groepsgrootte, locatie en specifieke wensen kan La Nina een algemene flamencoles geven, of een Sevillanasles. De les kan worden aangevuld met een korte lezing/introductie over flamenco, een video, of een korte demonstratie. Bij de flamencoles is altijd een gitarist aanwezig. La Nina heeft diverse attributen voor de les: mantons (= sjaals), en bloemen voor in het haar.

Locatie
Bijvoorbeeld een grote studio in Amsterdam, Haarlem of Hilversum maar ook elders in Nederland, in overleg af te spreken, of natuurlijk een eigen lokatie van opdrachtgever.

Prijs
Afhankelijk van het aantal mensen, de gelegenheid en de tijdsduur: vanaf € 100,- tot ca. € 300,- exclusief eventuele studiohuur en reiskosten. Met gitaarbegeleiding.

Aanvragen en meer informatie

Neem contact op met La Nina.

   

Design & Ontwikkeling: EJW-Webdesign