LA NINA BEDRIJFSWORKSHOPS.

Home
   

BEDRIJFSWORKSHOPS

La Nina bedrijfsworkshopJanine Keijzer La Nina verzorgt bedrijfsworkshops flamenco. Op eigen lokatie of op een mooie lokatie in Amsterdam kan een bedrijfsworkshop flamenco plaatsvinden voor 10 tot 100 deelnemers.

Tijdsduur van de bedrijfsworkshop flamenco: tussen de 30 en 90 minuten, eventueel gevolgd door een demonstratie flamenco door La Nina, in samenwerking met een gitarist en een flamencozangeres.

Inhoud en idee
Deelnemers aan de bedrijfsworkshop flamenco leren alle eenvoudige technieken van flamenco zoals palmas (klappen), arm en handbewegingen, alsmede voetenwerk. Vervolgens wordt een klein stukje choreografie aangeleerd. Die wordt aan het eind van de les uitgevoerd tegenover elkaar (met een partner). De workshop duurt duurt afhankelijk van wensen van de klant tenminste 30 tot ca. 60 minuten en kan ook worden uitgebreid.

Kosten
Prijzen zijn in overleg, afhankelijk van de duur van de bedrijfsworkshop flamenco, het aantal deelnemers, de eventuele huur van een andere lokatie en de medewerking van het aantal artiesten. Enkele voorbeelden: € 175 tot ca. € 300,- Prijzen zijn excl. btw, reiskosten, en onkosten.

CREATIEVE BEDRIJFSWORKSHOP MET FLAMENCO

Janine Keijzer studeerde in 1990 af als sociologe aan de UVA te Amsterdam met als specialisatie cultuursociologie. In 2002 voltooide zij bovendien een 1-jarige post-HBO studie "Trainer Communicatie", aan de JJ Trainersacademie te Amsterdam.

Naast haar gewone lessen en (bedrijfs)workshops geeft zij ook bijzondere creatieve bedrijfsworkshops aan bedrijven of tijdens speciale evenementen. Binnen deze creatieve bedrijfsworkshops maakt zij gebruik van flamencodans-ritmes en technieken, die meer gericht zijn op de inhoud (communicatie en overdracht) dan de danspassen alleen. Voor bedrijven, afdelingen, secretaresses, managers, netwerkdagen is dit een unieke manier om kennis te maken met elkaar via de flamenco. Bijvoorbeeld voor teambuilding of binnen een communicatietraining.

De training/workshop, waarin gebruik gemaakt wordt van flamencoritmes en -technieken,(die overigens voor iedereen te volgen zijn) duurt in totaal 1,5 uur en kan los of in een ander programma worden ingezet.

Vraag gerust meer informatie aan. Prijzen in overleg. Zie pagina: Contact.

Reeds gegeven bedrijfsworkshops en creatieve trainingen
- Trainingscentrum De Baak, Managementcentrum VNO-NCW, Noordwijk
- OSR, Utrecht
- W&S Interim- en transitionmanagement, Amstelveen
- Milieudienst, Den Haag
- D66, Amsterdam
- Provincie Brabant
- Zorgcentrum AMC De Meren
- Zorgpalet Baarn-Soest
- ACHMEA
- Zorgcentrum Cardanus
- Resources Global Professionals Europe Interim-Managment

   

Design & Ontwikkeling: EJW-Webdesign