LA NINA CATWALK & FLAMENCO.

Home
   

CATWALK & FLAMENCO TRAINING

La Nina bedrijfsworkshopJanine Keijzer La Nina biedt een nieuwe verfrissende en spetterende CATWALK & FLAMENCO TRAINING voor teamdagen. De Catwalk & Flamenco Training is ontwikkeld voor 'Archetypischjij', een bijzondere training waarin de Griekse Goden en Godinnen in ieder mens worden belicht in het kader van teambuildingstrainingen. De training is ooit opgezet door Elvira Out en Janine Keijzer als de Godinnentraining. Later is het stokje overgenomen door Petra van Hartskamp en is de titel 'Archetypisch Jij' geworden (zie: www.archetypischjij.nl)

Inhoud Catwalk & Flamenco Training
Deelnemers aan deze bijzondere training gaan zelf leren 'shinen' op de Catwalk én ook de anderen binnen de groep aanmoedigen hun mooiste kant te laten zien. Je tilt elkaar naar een hoger niveau van ondersteuning en positive vibes. Met allerlei eenvoudige passen wordt je zelfbewuste houding getriggerd. En ja: iedereen heeft het in zich! Hoe loop je mooi en zelfverzekerd door een zaal? Met de keuze uit een aantal eenvoudige passen loop jij fysiek en met innerlijke overtuiging en bravoure over die catwalk! In overleg in je eigen kleding/schoenen of meegebrachte kleding (meerprijs). Het tweede gedeelte van de workshop bestaat uit flamencodans. Ervaar ook hierin de trots en de power van 'iets neerzetten' voor jezelf en in de ruimte, uiteraard weer met de hele groep samen en in contact met je danspartner(s). Eerst leren we kort een paar eenvoudige technieken van flamenco zoals palmas (klappen), arm en handbewegingen, alsmede voetenwerk. Daarna volgt de mini choreografie! Voor het flamenco gedeelte heb ik 50 attributen: bloemen en mantons. Deze Catwalk & Flamenco Training workshop duurt in totaal 2,5 uur. Let op: In overleg kan ook gekozen worden voor alléén de catwalktraining óf alleen de flamencoles. Die duren beiden anderhalf uur.

Kosten
Prijzen zijn in overleg, afhankelijk van de duur van de bedrijfsworkshop flamenco, het aantal deelnemers, de eventuele huur van een andere lokatie en de medewerking van de flamenco gitarist. Enkele voorbeelden: € 400,- tot ca. € 600,- euro voor de Catwalk & Flamenco Training afhankelijk van groepsgrootte. Alleen Catwalk óf Flamenco: € 300,- tot ca. € 500,- euro. Prijzen zijn excl. btw, reiskosten, en eventuele onkosten (kledinghuur).

CREATIEVE BEDRIJFSWORKSHOP MET FLAMENCO

Janine Keijzer studeerde in 1990 af als sociologe aan de UVA te Amsterdam met als specialisatie cultuursociologie. In 2002 voltooide zij een 1-jarige post-HBO studie "Trainer Communicatie", aan de JJ Trainersacademie te Amsterdam.

Naast haar gewone lessen en workshops geeft zij ook deze bijzondere Catwalk & Flamenco training aan bedrijven, teams uit het onderwijs, politiek, verenigingen etc. Vraag gerust meer informatie aan! Prijzen en inhoud in overleg. Zie pagina: Contact.

Reeds gegeven bedrijfsworkshops en creatieve trainingen
- Trainingscentrum De Baak, Managementcentrum VNO-NCW, Noordwijk
- OSR, Utrecht
- W&S Interim- en transitionmanagement, Amstelveen
- Milieudienst, Den Haag
- D66, Amsterdam
- Provincie Brabant
- Zorgcentrum AMC De Meren
- Zorgpalet Baarn-Soest
- ACHMEA
- Zorgcentrum Cardanus
- Resources Global Professionals Europe Interim-Managment
- Salomo Scholen groep voor 'Archetypisch Jij
- Overkoepelende Zorg Woerden voor 'Archetypisch Jij'

   

Design & Ontwikkeling: EJW-Webdesign