LA NINA ACTUEEL

Home Twitter Facebook Linkedin

Janine Keijzer La NinaOPTREDENS LA NINA

Zie voor actuele informatie over optredens van La Nina: www.lanina.net/Productions.


FLAMENCOLESSEN SEIZOEN 2018 - 2019: Dansen, Zingen én Acteren! Start van het NIEUWE FLAMENCO MUZIEKTHEATER STUK: DE TAROT REIS, gebaseerd op het oeroude TAROT SPEL

In het nieuwe seizoen geeft La Nina les in HILVERSUM voor het CKC Globe, op de maandagavond, lessen voor vergevorderden en lichtgevorderden en beginners & kids vanaf 8 jaar.
In AMSTERDAM blijven de lessen op de woensdagavond bij Casa Sevillanas voor beginners, lichtgevorderden en gevorderden.
In HAARLEM blijven de lessen ook op de dinsdag maar de lokatie verandert: We verhuizen naar het supermooie Centrum HART. Een geweldige studio, café erbij, mucho ambiente. En let op: In Haarlem start later (januari 2019) ook een Sevillanas/Rumba's KOOR! Kijk nu verder voor alle informatie voor het interessante nieuwe seizoen 2018-19 op: Workshops en lessen.


LA NINA ZINGT! Met Bart van Uden gitaar, Lenny Fleer bas en Roberto Haliffi percussie

Optredens vol latin sferen uit Spanje, Portugal, Brazilië en Argentinië

Flamenco

FADO, TANGO, BOSSA NOVA, BOLERO'S.....La Nina zingt ze met passie, emotie en vrolijkheid! Bart van Uden op de gitaar, bassist Lenny Fleer en percussionist Roberto Haliffi zijn de ervaren uitstekende begeleiders. Uiteraard danst La Nina altijd een paar korte spetterende stukken flamenco erbij om de show compleet te maken. Te boeken als duo, trio of kwartet! La Nina en haar latin band zijn mulit inzetbaar: optredens voor het kleine theater circuit (wereld/jazz), bibliotheken, thuis feesten, verzorgingstehuizen, bedrijfsevents en als mooie achtergrondmuziek. Neem gewoon even contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06-41047277. Hasta la Vista!