LA NINA ACTUEEL

Home Twitter Facebook Linkedin

Janine Keijzer La NinaOPTREDENS LA NINA

Zie voor actuele informatie over optredens van La Nina: www.lanina.net/Productions.


FLAMENCOLESSEN SEIZOEN 2018 - 2019: Dansen, Zingen én Acteren! Start van het NIEUWE FLAMENCO MUZIEKTHEATER STUK: DE TAROT REIS, gebaseerd op de symboliek van het TAROT SPEL

In het nieuwe seizoen geeft La Nina les in HILVERSUM voor het CKC Globe, op de maandagavond, lessen voor vergevorderden en lichtgevorderden & beginners.
In AMSTERDAM blijven de lessen op de woensdagavond bij Casa Sevillanas voor beginners & lichtgevorderden en gevorderden.
In HAARLEM blijven de lessen ook op de dinsdag maar de lokatie verandert: We verhuizen naar het supermooie Centrum HART. Een geweldige studio, café erbij, mucho ambiente. De gevorderde lessen staan in het teken van het nieuwe muziektheaterstuk. Maar alle groepen kunnen meedoen. Kijk nu verder voor alle informatie voor het interessante nieuwe seizoen 2018-19 op: Workshops en lessen.


WAT FIJN! Er zijn weer NIEUWE LESSEN in 2019: SEVILLANAS vanaf 22 januari in HAARLEM, én een NIEUWE BEGINNERSKLAS FLAMENCO vanaf maandag 28 januari in HILVERSUM, bij GLOBE en ook: NIEUWE BEGINNERSCURSUS FLAMENCO in AMSTERDAM vanaf 6 maart 2019 en ja ook een NIEUWE BEGINNERSCURSUS FLAMENCO in HAARLEM vanaf zaterdag 9 maart 2019!

Vanaf dinsdag 22 januari een nieuwe SEVILLANAS cursus in Haarlem (gaat door). Ook start op maandag 28 januari een Nieuwe BEGINNERSCURSUS FLAMENCO in Hilversum van 15 lessen (gaat zeer waarschijnlijk door! - instromen kan tot medio maart 2019). En in Amsterdam kun je ook terecht voor de spannende eerste kennismaking met Flamenco! Vanaf woensdag 6 maart start daar ook een nieuwe BEGINNERSCURSUS FLAMENCO van 10 lessen! En tenslotte kun je op de zaterdagmorgen terecht in Haarlem, ook voor een eerste kennismaking met de Flamenco in de vorm van een 10-weekse BEGINNERSCURSUS FLAMENCO! Kijk gerust even verder op: lessen en geef je op voor een proefles!


LA NINA ZINGT! Met Bart van Uden gitaar, en Roberto Haliffi percussie

Optredens in latin sferen uit Spanje, Portugal, Brazilië en Argentinië

Flamenco

FADO, TANGO, BOSSA NOVA, BOLERO'S.....La Nina zingt ze met passie, emotie en vrolijkheid! Bart van Uden op de gitaar, en percussionist Roberto Haliffi zijn de ervaren uitstekende begeleiders. Bij grotere bezetting is ook een pianist aanwezig. Uiteraard danst La Nina altijd een paar korte spetterende stukken flamenco erbij om de show compleet te maken. Te boeken als duo, trio of kwartet! La Nina en haar latin band zijn multi inzetbaar: optredens voor het kleine theater circuit (wereld/jazz), bibliotheken, thuis feesten, verzorgingstehuizen, bedrijfsevents en als mooie achtergrondmuziek. Neem gewoon even contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06-41047277. Hasta la Vista!