LA NINA ACTUEEL

Home Twitter Facebook Linkedin

Janine Keijzer La NinaOPTREDENS LA NINA

Zie voor actuele informatie over optredens van de latin-flamenco groep FLAMBOSSA: La Nina: www.lanina.net/Productions.


NIEUWS: LA NINA is een nieuw pad ingeslagen. Eind 2019 is ze óók Zelfstandig Trouwambtenaar (BABS) en Ritueelbegeleider geworden.

Daarom geeft ze nu géén jaarcursussen meer. Maar Flamenco blijft! La Nina is beschikbaar voor: LOSSE WORKSHOPS voor EVENTS, SEVILLANASCURSUSSEN (ook met Waaier en Manton en Castagnettes) KINDERFEESTJES, VRIJGEZELLENPARTYS, en bovenal de OPTREDENS met het FLAMBOSSA TRIO (of KWARTET). FLAMBOSSA treedt op voor allerlei soorten gelegenheden en events en podia en brengt een mooie mix van latinmuziek; flamenco light, fado, bossa nova, bolero's, franse chansons.....én hier en daar een stukje flamencodans. Ook werkt ze vanaf januari 2020 voor de Flamenco Biennale Nederland. Zie voor de actuele speellijst van FLAMBOSSA de groene pagina 'Actueel La Nina'. Nieuwsgierig naar het andere werk? Kijk op www.deceremoniemaker.nl!


LA NINA ZINGT met TRIO FLAMBOSSA! Met Bart van Uden gitaar, en Roberto Haliffi percussie

Optredens in latin sferen uit Spanje, Portugal, Brazilië en Argentinië

Flamenco

FADO, TANGO, BOSSA NOVA, BOLERO'S.....La Nina zingt ze met passie, emotie en vrolijkheid! Bart van Uden op de gitaar, en percussionist Roberto Haliffi zijn de ervaren uitstekende begeleiders. Bij grotere bezetting is pianist Cajan Witmer aanwezig. Uiteraard danst La Nina altijd een paar korte spetterende stukken flamenco erbij om de show compleet te maken. Te boeken als duo, trio of kwartet! La Nina en haar latin band zijn multi inzetbaar: optredens voor het kleine theater circuit (wereld/jazz), bibliotheken, thuis feesten, verzorgingstehuizen, bedrijfsevents en op privéfeesten als mooie achtergrondmuziek. Neem gewoon even contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06-41047277. Hasta la Vista!