AGENDA OPTREDENS

Home

1 augustus 2024 La Nina en Bart van Uden - Ouderenconcert Breda

La Nina zingt en danst obv Bart van Uden in Verzorgingstehuis Van Neynsel de Grevelingen in Breda. Concert tussen 14.30 en 16 uur voor bewoners, gasten en staf.

 

 

 

 

 


4 juli 2024 Bruilofstconcert La Nina en Bart van Uden

Niet alleen zal La Nina het huwelijk zelf voltrekken als Zelfstandig Trouwambtenaar (De Ceremoniemaker) maar daarna wisselt ze van rol en zal ze twee maal 45 minuten zingen, met naem het Spaanse en Italiaanse repertoire tijdens wijnproeverij en diner, dit alles obv gitarist Bart van Uden die eveneens zijn Spaanse klassieke repertoire ten gehore zal brengen in Kasteel Wijenburg, tijdens NL-Peruaans huwelijksfeest.

 

 

 

 


12 mei 2024 - Cultureel Erfgoed Festival - ' Vamonos'

Trio Vamonos: La Nina, Bart van Uden en Marijn Vlijm, speelden in de prachtige kerk van Schalkwijk, Utrecht, drie concertjes tijdens het tweejaarlijkse Schalkwijker Erfgoed Festival.

Het was een feest om te mogen spelen in zo'n mooie locatie en een heel leuk festival in het algemeen!

 

 

 


11 mei 2024 - Trio Flambossa aan het strand bij Langevelderslag

La Nina, Bart van Uden en Roberto Haliffi speelden voor een privefeest bij strandtent Nederzandt.

Flamencofeestje, en hier en daar een ander latin nummer, zon zee en strand!

 

 

 

 

 


18 juli 2023 - La Nina en Bart van Uden in Verzorgingstehuis Bestevaer in Assendelft

La Nina speelde onder begeleiding een feestelijk programma voor de bewoners, gasten en medewerkers van Rosorum in Haarlem.

Spaanse, Braziliaanse en Italiaanse songs wisselden elkaar af en natuurlijk kon er worden meegeklapt en gezongen door iedereen!

 

 

 

 


6 juli 2023 - La Nina en Bart van Uden in Rosorum in Haarlem

La Nina speelde onder begeleiding een feestelijk programma voor de bewoners, gasten en medewerkers van Rosorum in Haarlem.

Spaanse, Braziliaanse en Italiaanse songs wisselden elkaar af en natuurlijk kon er worden meegeklapt en gezongen door iedereen!


16 april 2023 - Trio Flambossa voor Verzorgingstehuis Amsta de Werf in Amsterdam

La Nina speelde weer met Bart van Uden en Roberto Haliffi een feestelijk programma voor de bewoners, gasten en medewerkers van Amsta de Werf.

Spaanse, Braziliaanse en Italiaanse songs wisselden elkaar af en natuurlijk kon er worden meegeklapt en gezongen door iedereen!


20 januari 2023 - La Nina & Jazz Collective in Haarlem - Paramaribar

Samen met jazz muzikanten als Lior Kuperberg, Roberto Haliffi e.a. trad La Nina op voor kinderartsen van het Spaarne Ziekenhuis in Haarlem.

In de Paramaribar speelden zij een combinatie van dansbare Bossa Nova en Rumba's en latin jazz songs.


10 december 2022 - Dans optreden Sevillanas & Rumba's voor de MastersExpo in Amsterdam

Samen met de bekende flamenco danseres en docent Mascha Meijman danste La Nina op de MastersExpo in opdracht van aankoopmakelaar Costa del Sol. Op deze Expo voor de kapitaalkrachtigen was het feest in black tie stijl en was er een keur aan produkten van allerlei soorten ondernemingen. Bovenal een feestelijke dag vol muziek everywhere, gesprekken en netwerken, én flamenco!


3 december 2022 - Optreden Trio Flambossa voor Opening restaurant Serrano in Beverwijk

Terwijl WK bezig was en NL speelde in de achtste finale, opende Restaurant Serrano in Beverwijk. La Nina, Roberto en Bart brachten een mix van vooral Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek. Het was groot feest, er werd volop meegezongen en meegedanst, vooral op de rumba's. Het restaurant is een echte aanrader voor wie van de echte Spaanse Tapas houdt, vanwege de uitstekende Spaanse kok, de hapjes waren uit de kunst!


11 november 2022 - Optreden Trio Flambossa voor Argentijnse dame plus friends in Verzorgingstehuis Mariënhof in Hoogvliet

Uiteraard bracht Trio Flambossa vooral Spaanse, Argentijnse en Zuid-Amerikaanse muziek. De dame in kwestie genoot met volle teugen en met haar alle andere bezoekers en bewoners.

Een fijne middag vol muziek!

Voor alle latijnse culturen is het horen van je 'eigen muziek' op hoge leeftijd vaak een bron van plezier en warmte.

Vooral het Argentijnse 'Volver' dat gaat over thuiskomen werd met veel emotie ontvangen.