OPTREDENS ZANG

Home

LA NINA ZINGT! - FLAMBOSSA TRIO MET LA NINA, GITARIST BART VAN UDEN, PERCUSSIONIST ROBERTO HALIFFI 

Janine Keijzer La NinaLa Nina zingt! Naast flamencodanseres is La Nina sinds een aantal jaar ook zangeres van latin zangvormen als FADO, BOSSA NOVA, RUMBA, SEVILLANAS, MILONGA'S en TANGO. Melancholiek, emotioneel, maar ook sfeervol, en dan weer vrolijk en vol energie! Dit alles onder begeleiding van gitarist Bart van Uden die eveneens in al deze stijlen thuis is en percussionist Roberto Haliffi. Ideaal en passend voor intieme optredens voor particuliere feesten, openingen, recepties, bruiloften, instellingen & bedrijven, maar óók voor de kleine wereld/jazz podia. Luister hieronder naar enkele fragmenten van de diverse stijlen, opgenomen met La Nina en Bart van Uden. Wij komen graag spelen en staan altijd open voor overleg! Ook een middag of avond verblijven in Spaans-Portugese en Braziliaans-Argentijnse sferen, aangevuld met een stuk energieke flamenco dans? Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan via contact!


PUBLIEKSREACTIES 2017-2018

Diverse reactie 2017-18:
"Het optreden van La Nina in Bornholm was een hele bijzondere ervaring. Terwijl het anders nog wel eens onrustig kan wezen zaten nu de bewoners, (ook dementerenden), vol aandacht te luisteren naar haar mooie zangstem en de volle, klassieke Spaanse gitaarmuziek. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!"(Marina Visschedijk, medewerkster Bornholm)

Optreden voor spiritueel centrum Inge Saraswati, Inge: "La Nina, allure! Heel gedreven met prachtige dans, zang en gitaarmuziek!" En Maaike: "Mooie toevoeging aan het prachtige feest van Inge Saraswati, het paste als een handschoen, zeer professioneel en mooi!"

Workshop en kort optreden Reade: "La Nina was een verrassing op ons bedrijfsfeest. Ze kreeg ons bijzonder snel in de flamenco modus en leerde ons op speelse en humorvolle wijze de zo typerende trotse houding en het bijbehorende temperament voelen. Het heeft ons allemaal geraakt!" (Tina - Reade)

Optreden voor Ruigoord: "Jullie hebben geweldig gespeeld en jij prachtig gedanst en gezongen. Olé!!"(Patricia Glotzbach)

Optreden en korte workshop voor Spa Zuiver, Amsterdam: "Spaanse sferen op ons personeelsfeest met 130 medewerkers van Spa Sport Hotel Zuiver! Naast heerlijke relaxte achtergrond muziek van La Nina met gitarist en percussionist tijdens het tapas buffet, hebben we een mini workshop flamencodans gehad, hilarisch maar ook super leuk als teambuilding. Daarnaast nog een heel mooi dansoptreden van La Nina. Iedereen raakte in de feeststemming." (Barbara Markovits-Spaans, Manager Events & Branding)


Agua de Beber - BOSSA NOVA

Manha de Carnaval - BOSSA NOVA

O Gente de Minha Terra - FADO

Garota de Ipanema - BOSSA NOVA

Mira la Caracara - Sevillanas (Flamenco)

Poemas - Sevillanas (Flamenco)