OPTREDENS ZANG

Home

LA NINA ZINGT! - FLAMBOSSA TRIO MET LA NINA, GITARIST BART VAN UDEN, PERCUSSIONIST ROBERTO HALIFFI 

Janine Keijzer La NinaLa Nina zingt! Sinds een aantal jaar heeft La Nina zich vanuit haar flamenco dans carrière naast het dansen ook ontwikkeld als getalenteerd zangeres in al het LATIN repertoire zoals LICHTE FLAMENCO (Sevillanas en Rumba's) maar ook de Portugese FADO en Braziliaanse BOSSA NOVA, Spaanse MILONGA'S en TANGO en zelfs ook Franse of Italiaanse songs. Melancholiek, emotioneel, maar ook sfeervol, en dan weer vrolijk en vol energie! Dit alles onder begeleiding van gitarist Bart van Uden die eveneens in al deze stijlen thuis is en percussionist Roberto Haliffi. Ideaal en passend voor intieme optredens voor particuliere feesten, openingen, recepties, bruiloften, instellingen & bedrijven. Luister hieronder naar enkele fragmenten van de diverse stijlen, opgenomen met La Nina en Bart van Uden. Wij komen graag spelen en staan altijd open voor overleg! Ook een middag of avond verblijven in Spaans-Portugese, Braziliaans-Argentijnse sferen, aangevuld met een stuk energieke flamenco dans? Vraag vrijblijvend een offerte of informatie aan via contact!


PUBLIEKSREACTIES 2017-2020

Diverse reactie 2017-20:
La Nina en Bart van Uden hebben al meerdere keren voor ons verzorgingstehuis opgetreden en steeds doen zij weer interactieve dingen met de bewoners. Die kunnen niet alleen genieten van muziek en dans, maar ook een beetje mee neuriën met oude Spaanse nummers, en La Nina leert iedereen ook altijd een heel klein beetje klappen. De laatste twee keer stonden er een paar dames lekker even te dansen met La Nina. Het is altijd weer een groot plezier om jullie te hebben in ons tehuis, juist ook in deze tijden! (Saskia - Evean Groenland - 2021)

Optreden bedrijfsopening Cincero: "Trio Flambossa was een absolute toevoeging aan onze bedrijfsopening. Ze blendden goed in de sfeer, niet te hard, niet te zacht, telkens mooi repertoire, precies de juiste kleuring van ons feest. Flambossa: bedankt!" (Zahira - Cincero - okt 2019)

Optreden Spaans-NL bruiloft van Evelyn en Kai: "Wij vonden het geweldig dat jullie er waren. Het maakte het helemaal compleet. We kregen veel complimenten over jullie toevoeging aan de bruiloft. Ik denk zeker tot een volgende keer want ik zal jullie absoluut aanbevelen!" (Laura Tejedor, zus van de bruid en ceremoniemeesteres - mei 2019)

Workshop en kort optreden Reade: "La Nina was een verrassing op ons bedrijfsfeest. Ze kreeg ons bijzonder snel in de flamenco modus en leerde ons op speelse en humorvolle wijze de zo typerende trotse houding en het bijbehorende temperament voelen. Het heeft ons allemaal geraakt!" (Tina - Reade - februari 2019)

Optreden en korte workshop voor Spa Zuiver, Amsterdam: "Spaanse sferen op ons personeelsfeest met 130 medewerkers van Spa Sport Hotel Zuiver! Naast heerlijke relaxte achtergrond muziek van La Nina met gitarist en percussionist tijdens het tapas buffet, hebben we een mini workshop flamencodans gehad, hilarisch maar ook super leuk als teambuilding. Daarnaast nog een heel mooi dansoptreden van La Nina. Iedereen raakte in de feeststemming." (Barbara Markovits-Spaans, Manager Events & Branding - mei  2018)

Optreden voor Ruigoord: "Jullie hebben geweldig gespeeld en jij prachtig gedanst en gezongen. Olé!!"(Patricia Glotzbach - mei 2018) 

Optreden verzorgingstehuis Bornholm: "Het optreden van La Nina in Bornholm was een hele bijzondere ervaring. Terwijl het anders nog wel eens onrustig kan wezen zaten nu de bewoners, (ook dementerenden), vol aandacht te luisteren naar haar mooie zangstem en de volle, klassieke Spaanse gitaarmuziek. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!"(Marina Visschedijk, medewerkster Bornholm - maart 2018)

Optreden voor spiritueel centrum Inge Saraswati, Inge: "La Nina, allure! Heel gedreven met prachtige dans, zang en gitaarmuziek!" En Maaike: "Mooie toevoeging aan het prachtige feest van Inge Saraswati, het paste als een handschoen, zeer professioneel en mooi!" (Inge Saraswati - juli 2017)


Agua de Beber - BOSSA NOVA

Manha de Carnaval - BOSSA NOVA

O Gente de Minha Terra - FADO

Garota de Ipanema - BOSSA NOVA

Mira la Caracara - Sevillanas (Flamenco)

Poemas - Sevillanas (Flamenco)