FLAMENCO MUZIEKTHEATER

Home

"TAROT", DE NIEUWE MUZIEKTHEATER PRODUCTIE
Vanaf 2018.

Na La Zapatera in 2015 is er een nieuw Muziektheaterstuk in de maak. Het verhaal 'TAROT' is inmiddels geschreven en de eerste stukken choreografie worden momenteel ook ontwikkeld. Opnieuw is er plaats voor professionals en amateurs. Deze nieuwe muziektheatrale reis is een rituele voorstelling over een Koningsdochter die in opdracht van haar vader 'de heilige graal' moet vinden om hem te redden van zijn naderende dood. Het is 'coming of age' verhaal waarin de hoofdrol danseres kennis maakt met de wereld buiten het kasteel en waarin de Tarot kaarten tot leven komen om haar te helpen en te dwarsbomen in haar zoektocht naar de heilige graal. Wordt de graal gevonden? En wat is de graal precies? Wil je als vergevorderde amateur mee doen met deze productie dan kan dat! Meld je aan bij La Nina en krijg meer informatie over de productiegroep die lente 2019 van start zal gaan. De hoofdrol is opnieuw weggelegd voor de fenomenale Conchita Boon.

Idee, Script, Regie: Janine Keijzer La Nina
Choreografie: groepschoreografieën Janine Keijzer La Nina
Choreografie Conchita: van Conchita Boon en La Nina
Verder rolverdeling en muzikale composities volgen.

"LA ZAPATERA" DE FLAMENCO MUSICAL!
Een groot succes in 2015

La Zapatera is een muziektheater productie voor 60 artiesten (professsionals en amateurs) en werd door La Nina geschreven en geproduceerd..
Met veel succes is deze unieke productie uitgevoerd in Theater M-LAB in Amsterdam. Alle lesgroepen in seizoen 14-15 hebben hieraan deelgenomen met diverse groepsdansen en zangnummers en ook acteren. De hoofdrol werd gedanst door Conchita Boon, inmiddels een nieuwe flamencoster in NL. Daarnaast trad er een geweldige cast aan van gitarist, zangers/essen, acteur en flamencodansers plus 50 danseressen onder leiding van La Nina.

Idee, Script, Regie: Janine Keijzer La Nina
Choreografie: alle groepschoreografieën Janine Keijzer La Nina
Choreografie Conchita: van Conchita Boon en La Nina
Choreografie Antje Herber, Karin Eij: van henzelf
Jonge vrouw: Conchita Boon
Schoenlapper: Chris Vinken
Zang: Juan Peñas, Julya Loko, Sequoyah Lekranty, leden van Coro del Campo (Oreona, Suzan, Corina, Marjan, Hansje, Jacqueline, Annemarie, Brit)
Gitaar: Arturo Ramon
Muziek: Arturo Ramon, fragmenten van diverse flamenco artiesten
Koorzang: leden van Coro del Campo
Flamenco solisten: danseressen van Flamenco con Mil Amores: Antje Herber, Karin Eij,
Bijrollen: Peter Runhardt (paard), Tina Castillo
50 danseressen: Productiegroep La Zapatera


BEKIJK HIER DE PROMOTIE VIDEO VAN LA ZAPATERA!