LA NINA WORKSHOPS & LESSEN

Home

FLAMENCO, SEVILLANAS, PALMAS (= KLAPPEN), CATWALK, KINDERFEESTJES

Janine Keijzer La Nina

WORKSHOPS: FLAMENCO, PALMAS (=KLAPPEN) OF SEVILLANAS

Graag geef ik les aan groepen mensen, privé of voor een vriendengroep, vrijgezellenparty of bedrijf, die het leuk vinden iets van Flamenco mee te krijgen, te begrijpen en uit te voeren met elkaar! Ik vertel hierbij ook iets over de achtergrond en thematiek van flamenco, en leg natuurlijk allerlei techieken van voetenwerk, armen en handen, en houding uit. Uiteraard kan iedereen na een uur of anderhalf uur tenminste een hele korte dans uitvoeren in groepsverband! Ik neem hiervoor ook allerlei attributen mee zoals bloemen en mantons (= doeken met de 'sliertjes' eraan). Prijzen zijn in overleg maar beginnen bij 150 euro voor de gitarist en mijzelf, en daarnaast zijn er nog studiokosten à 35 euro. Studio kan ik huren in Amsterdam of Haarlem. Óf ik kom naar jullie bedrijf of andere ruimte! Soms is een workshop ook een super goeie energizer bij een feest of borrel. Dit kan ik meteen combineren met een optreden van mijn Trio Flambossa!

CATWALK TRAINING VANUIT FLAMENCO!

Janine Keijzer La NinaDeze unieke workshop of training heb ik zelf ontwikkeld omdat de flamenco houding zoveel te maken heeft met zelfbewustzijn. Dit zelfbewustzijn kan heel breed zijn: het kan uitgaan van kracht maar vooral ook vanuit wie je echt bent en dit durven laten zien (altijd spannend). Deelnemers aan deze bijzondere training gaan zelf leren 'shinen' op de Catwalk en ook de anderen binnen de groep aanmoedigen hun mooiste kant te laten zien. Het gaat allemaal om positive vibes naar elkaar, dus daarom heel goed voor teambuilding! Het eerste gedeelte van de workshop bestaat uit technieken vanuit flamencodans. Ervaar de trots en de power van flamenco, uiteraard weer met de hele groep samen en in contact met je danspartner(s). Je leert eenvoudige technieken van flamenco zoals palmas (klappen), arm en handbewegingen, en voetenwerk. Voor het flamenco gedeelte heb ik 50 attributen: bloemen en mantons. Na de flamenco warming up ben je lekker los en ga je ervoor! Vervolgens gaan we met allerlei soorten muziek, outfits en passen de catwalk training doen. Deze Catwalk & Flamenco Training workshop duurt in totaal 2,5 uur. Prijzen (ex btw en reiskosten) zijn in overleg, en beginnen exclusief eventuele huur van de ruimte en andere kosten, vanaf 300 euro. Groepsgrootte kan zijn tussen pakweg 8 en 25 mensen. Neem gerust contact op als dit helemaal iets voor jullie is en ik maak er graag met jullie een bijzondere middag of avond van!

KINDERFEESTJE FLAMENCO!

Janine Keijzer La Nina

Heel veel ervaring heb ik inmiddels met het lesgeven aan kinderen. Ook omdat ik zelf in het onderwijs werk sinds 2019 als inval onderwijzer en creatief juf. Vele kinderfeestjes heb ik al mogen uitvoeren met groepen kids die het heel leuk vinden te dansen in hun mooie jurkjes of jongensoutfits. Ik heb 13 meisjesjurkjes en 3 jongensoutfits (ook meiden die liever geen jurk aan hebben maar broek en blouse, kunnen uit de voeten). Voor ongeveer 6 tot 15 kids geef ik een uur les. Alles bij elkaar is het flamenco kinderfeestje anderhalf uur. We beginnen met aankleden, bloemen in het haar, jurken en pakken aan. Dan doen we wat eenvoudige danstechnieken, spelenderwijs. Vervolgens gaan we aan de slag met een simpele choreografie én mogen de kinderen ook zelf creatief aan de slag met een mini dans te verzinnen. Halverweg is het pauze met drinken. Ook doen we een muzikaal spelletje tussendoor. Ik huur een studio in Amsterdam of Haarlem. Heel leuk is het als de ouders de kinderen komen halen en 'de uitvoering' kunnen zien. Ook kun je eventueel zelf de uitvoering filmen aan het einde. De kosten van het feestje zijn 150 euro bij jullie thuis of 185 euro met huur van de studio erbij. Dit is inclusief gebruik van de verkleedspullen en kadootje voor de jarige.