LA NINA ACTUEEL

Home Twitter Facebook Linkedin

Janine Keijzer La NinaOPTREDENS LA NINA

Zie voor actuele informatie over optredens van La Nina: www.lanina.net/Productions.


FLAMENCOLESSEN SEIZOEN 2017 - 2018

In het nieuwe seizoen geeft La Nina les in HILVERSUM voor het CKC Globe, op de maandagavond, lessen voor vergevorderden en beginners.
In AMSTERDAM vervolgt ze haar lessen op de woensdagavond bij Casa Sevillanas voor lichtgevorderden en gevorderden.
Vanaf september 2017 starten er bovendien op de dinsdagavond gloednieuwe lessen in HAARLEM bij de Haarlemse Balletschool, voor beginners en gevorderden. Instromen kan nog bij aanvang van het tweede lesblok eind januari bij de beginnersgroepen in Hilversum (maandag) of Haarlem (dinsdag). Kijk verder voor alle informatie voor het nieuwe seizoen op: Workshops en lessen.


FLAMENCO FOR KIDS in HAARLEM EN HILVERSUM vanaf 23 en 26 MAART 2018

Op maandag 26 maart en vrijdag 23 maart 2018 start La Nina met Flamenco for Kids in Hilversum (maandag namiddag 26 maart) en Haarlem (vrijdagmiddag 23 maart). Meisjes en jongens zijn welkom van tenminste (bijna) 7 jaar oud tot ongeveer 11 jaar. In 45 minuten krijgen zij les waarin techniek en choreografie op een speelse manier uiteindelijk leidt tot een eenvoudige dans en presentatie daarvan. Meer informatie over kleding en schoeisel krijg je bij opgave van je dochter of zoon. (Er is veel tweedehands te krijgen en ik heb ook het goede adres voor met name de schoenen). We starten met een cursus van 10 lessen.

Tijden en lokaties: Haarlem, Centrum HART, Kleine Houtweg 18. Vrijdagmiddagen vanaf 23 maart 16.00-16.45 uur Kids 6-8 jaar en 16.45-17.30 uur Kids 9-12 jaar
Hilversum, Stichting GLOBE, Heuvellaan 33. Maandag namiddag vanaf 26 maart van 18.20 - 19.05 (daarna de volwassenenlessen). Kids van 8 tot 12 jaar
Geef je kind alvast op door een mailtje te sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel als je meer info wilt op: 06 - 410 47 277. Hasta La Vista!


NIEUWE BEGINNERSLES FLAMENCO in HAARLEM op de dinsdagavond

DINSDAG vanaf 27 maart 2018:

20.15-21.15 uur: gloednieuwe beginnerscursus, open voor iedereen, vrouwen en mannen, vanaf 16 jaar

Zie voor alle informatie hierover de pagina lessen !


OP REIS NAAR: JEREZ DE LA FRONTERA en RAJASTHAN - INDIA

JEREZ DE LA FRONTERA, AUGUSTUS 2018

flamencoTussen 5 en 26 augustus 2018 kun je één of twee weken een heerlijke flamenco reis maken naar JEREZ DE LA FRONTERA, bakermat van flamenco en vooral 'Bulerias de Jerez'. De vakantie bestaat natuurlijk uit elke dag flamencoles op één van de academias die in de zomer lessen aanbieden: Chiqui de Jerez, Mercedes Ruiz, Maria del Mar Moreno en de Academia de Baile Flamenco. La Nina zorgt voor boeken van het vliegticket, het verblijf (vier of zes-persoons appartement) en zoekt uit aan welke academie je het beste les kunt nemen voor je eigen niveau. In de middag en avond zullen we gezellig samen eten, flamenco bars bezoeken en peñas en concerten, en uiteraard is er ruimte om lekker naar het strand te gaan in Cadiz en Puerta Santa Maria.

flamencoDe basiskosten worden geraamd op 650 euro voor vliegticket, verblijf en één week les. Er gaan al veel leuke mensen mee, jij ook? Bel even naar 06 - 410 472 77 voor nadere info of mail me even: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Vertrekdata (om en nabij): 5-12 augustus, 12-19 augustus, en 19-26 augustus. Keuze tussen één of twee weken verblijf en lessen.

 

RAJASTHAN, INDIA, JANUARI 2019

FlamencoFlamenco komt oorspronkelijk van de zigeuners die vanaf Noord-India ooit uitzwermden over Europa en daarbij ook in Andalucia terecht kwamen. Uiteraard is er nog altijd een levendige en interessante muziek en dans traditie in dit oorspronkelijke gebied. Wij gaan daar naar op zoek! Deze bijzondere reis onder leiding van Subash en Hanneke Taneja, zal niet alleen gaan over de spirituele tradities van India zelf maar bovenal een ontmoeting zijn van flamenco met kathak en andere Noord-Indiase muziek & dans vormen.

Flamenco De reis van ongeveer 16 dagen gaat naar de twee plaatsen Jodhpur en Jaipur en naar het platteland. In de grote steden zullen we (Kathak)dansles hebben. De reis zal verder bestaan uit een ontmoeting met de lokale muzikanten en dansers en bevolking. Subash Taneja is een begenadigd verteller over spiritualiteit en geschiedenis van India. Zelf is hij eveneens geboren in Rajasthan. Mis deze unieke reis niet! In maart-april 2017 organiseren we een lezing door Subash in Amsterdam om het plan van deze reis verder toe te lichten. Kosten en vertrekdatum worden nader bekend. Geef je op als geïnteresseerde als je de lezing wilt bijwonen en interesse hebt in deze reis!