OPTREDENS DANS

Home

LA NINA en FLAMBOSSA

Janine Keijzer La Nina

Flamenco is bij uitstek geschikt als energizer voor een feest of event. De passie, intensiteit, rauwheid en vrolijkheid van flamenco brengt mensen in vervoering, maakt ze los of nodigt ze uit tot zelf feestvieren na afloop. La Nina heeft zich naast het dansen de laatste jaren vooral ontwikkeld als een bijzondere zangeres die met haar TRIO FLAMBOSSA overal optreedt. Ze zingt lichte Flamenco als Sevillanas en Rumba's en is daarnaast ook vertolker van Fado, Bossa Nova en Bolero's en zelfs Franse Chansons. Alles wat het hart raakt! Gitarist Bart van Uden begeleidt de 'flamenco light' en de andere spaanse en portugese en franse nummers en percussionst Roberto Haliffi is de all round latin/jazz percussionist die overal zijn prachtige rimtes onder legt. Natuurlijk laat La Nina ook altijd twee korte stukken flamenco dans zien tijdens optredens. Maar soms kan alleen achtergrond muziek óók.

FLAMBOSSA is te boeken voor feestjes, openingen, diners, restaurants, zorginstellingen, boekhandels & bibiliotheken. Klik hier voor zang en gitaar audio én publieksreacties!

Boekingen en prijzen

Boek via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel even: 06-41047277 en zie de pagina actueel voor de actuele flamenco optredens.

Prijsvoorbeelden, (excl. reiskosten en btw)

DUO OPTREDEN alleen La Nina met gitarist: circa € 250 - 400
TRIO FLAMBOSSA met percussionist Roberto Haliffi erbij: circa € 400 - 650
QUARTETO FLAMBOSSA: met latin jazz pianist of bassist erbij: circa € 500 - 800
De prijzen zijn afhankelijk van de gelegenheid, de reistijd en de duur van het optreden. Optredens zijn ook te combineren met een flamenco-workshop. Vraag vrijblijvend een offerte aan. En: wij denken graag mee met de precieze invulling van een feest of event!


SAMENWERKENDE ARTIESTEN FLAMBOSSA

Guitarra: Bart van Uden
Bart van Uden begon zij gitaarloopbaan aan het conservatorium te Zwolle waar hij klassiek gitaar studeerde en deze studie in Amsterdam voortzette. Aldaar had hij ook flamencogitaarles van de bekende Nederlandse gitarist Erik Vaarzon-Morel. Met behulp van een studiebeurs kon hij na deze studie twee jaar in Spanje flamencozang- en dansbegeleiding volgen aan de Fundación Christina Heeren in Sevilla. Daar kreeg hij o.a. les van Miguel Angel Cortéz en Tino van der Sman. Eenmaal weer terug in Nederland zette hij zijn studie voort bij Paco Peña te Rotterdam, waar hij in 2007 afstudeerde. Momenteel geeft Bart gitaarles bij Muziekschool Abcoude en Muziekschool IJburg, begeleidt hij flamencodanslessen o.a. bij La Nina en treedt hij regelmatig op met verschillende groepen.

 

Percussion: Roberto Haliffi
Roberto Haliffi is 'vaste man' in Alto Jazz Amsterdam op de maandagavond met zijn eigen kwartet. Hij speelt in verschillende samenstellingen met allerlei grote namen uit de Jazz zoals Burton Greene, Rinus Groeneveld en vele anderen. Ook in Amsterdam Klezmer Band is hij een vaste muzikant. Daarnaast ook sinds drie jaar de vaste latin percussionist bij TRIO FLAMBOSSA.

 

Eerdere tournees en optredens van La Nina met onder andere het gezelschap 'MEZCLA FLAMENCA'

La Nina trad jarenlang op met diverse gezelschappen getiteld 'Pasa la Raya' en 'Mezcla Flamenca' in diverse Nederlandse theaters opgetreden zoals het Zaantheater (Zaandam), Prinsestheater (Rotterdam), De Effenaar (Eindhoven), Witte Theater (IJmuiden), Melkweg (Amsterdam), Cultureel Centrum de X (Leiden), Cultureel Centrum De Muzerije (Den Bosch), Theater Het Heerenlogement (Beusigem), e.a.

Ze werkte samen met de beste vertolkers van flamenco in Nederland zoals zangeres/essen Erminia Fernandez Cordoba, Juan Peñas, Maria Marín, Mario Garcia, danseressen Mascha Meijman, Romina Toroz, Antje Herber, Mirjam Venhuizen, Ana Todorovic, Conchita Boon, en een aantal fantastische gitaristen als Edsart Udo de Haes, Yorgos Valeris, Franco Carmine e.v.a. Naast de theatervoorstellingen traden de groepen veelvuldig op tijdens festivals (World Roots Festival, Dunya Festival Rotterdam, Full Colour Festival Emmen), en op verschillende bedrijfsevenementen en -feesten: ABNAMRO, VPRO, Ned. Verzekeringsgroep, Randstad, Koninklijke. Nederlandse Marine, Cobra Museum, Museum Boymans van Beuningen, FUNDA, Magna Plaza, RAI, Media Partners en vele andere.

La Nina trad verder op voor allerlei TV-programma's van TROS, Veronica, AT5, KRO, AVRO en RTL4, BNN en werd geïnterviewd door de Marie Claire, Elsevier, Parool, Vriendin, Viva España, en Noord-Hollands Dagblad.